Nieuwbouw

Nieuwbouw

Ieder bouwbedrijf kan in ons een goede samenwerkende partner vinden. Wij denken graag mee met onze opdrachtgever, dat kan alleen door goede communicatie. Wij tonen directe betrokkenheid en handelen met een daadkrachtige en betrouwbare werkwijze. Holst Tegelwerken heeft dat in het verleden al bewezen, zowel in het binnen- als in het buitenland. Wij leveren moderne badkamers en vloeren af waar het vakmanschap vanaf straalt door strakheid en netheid. Kwaliteit en precisie met oog voor detail is ons kenmerk.

Solliciteren?

Solliciteren?

Wij zijn geregeld op zoek naar een (Leerling) tegelzetter! Wij zijn een bedrijf waar klantgerichtheid en efficiënt werken voorop staan. Wij bieden een functie waarin je je echt kunt ontwikkelen als tegelzetter. Zowel in het binnen- als buitenland. heb je interesse, stuur dan een email met je motivatie en je C.V naar ons email adres, deze tref je onderaan deze website aan.

Renovatie

Renovatie

Wij hebben ruime ervaring in renovaties en tegelwerken van badkamers, toiletten en keukens. Wij vinden het belangrijk dat de klant nauw betrokken is bij de renovatie en laten de klant dan ook actief meedenken in het proces. Holst tegelwerken geeft u graag adviezen en informatie over alle mogelijkheden en geschikte materialen. Onze bekwame tegelzetters hebben ruime ervaring in onder meer het zetten van mozaïek, patronen en Castelo tegels.

CONTACT

Adres gegevens

 

  •   06-42720824
  •   Deel 7 8256 EL Biddinghuizen